Stage 5
NRMM Stage V - Overzicht voor Ondernemingen

Datum/ periode: 7 mei 2019
Locatie: Evenementenhal, Franklinweg 2 te Gorinchem (Restaurantzaal 1)
Tijd: 9:30 - 13:30 uur

Zie: www.eicb.nl

Steeds meer binnenvaartondernemers krijgen te maken met de emissieverordening Non Road Mobile Machinery (NRMM) Stage V. Sinds begin dit jaar is deze opvolger van CCR2 van kracht bij de inbouw van motoren met lage vermogens. Komend jaar is hij tevens van toepassing op de grotere motoren.

Binnen de sector leven hierover nog veel vragen. Daarom organiseren EICB, CBRB, BLN samen met EBU en IVR een bijeenkomst tijdens de Maritime Industry Beurs in Gorinchem speciaal gericht op binnenvaartondernemers en diens verzekeraar. Zij kunnen zich hier volledig laten informeren over diverse obstakels, die ze tijdens hun oriëntatie op de gevolgen van de nieuwe motorenverordening tegenkomen. Deskundige sprekers zijn uitgenodigd om antwoorden te geven op actuele vragen, zoals:
  • Wat zijn de voordelen van een NRMM Stage V-motor?
  • Vanaf wanneer zijn NRMM Stage V-motoren daadwerkelijk leverbaar?
  • Welke oplossingen worden geboden door welke firma’s en waar moet ik zoal rekening mee houden bij het maken van mijn afweging?
Ook zal aandacht worden geschonken aan andere praktische zaken, zoals overgangsbepalingen, het certificeringsproces en de spelregels omtrent aansprakelijkheid.
 
Ga naar boven