Nieuwsfeeds - Binnenvaart

Nieuwsfeeds - Binnenvaart

Feestelijke diplomering eerste lichting bevrachters

Na anderhalf jaar studeren heeft de eerste groep bevrachters de opleiding Bevrachter Binnenvaart afgerond op HBO propedeuse niveau. Het Centraal Bureau voor de Rijn- & Binnenvaart (CBRB) en Inholland Academy hebben donderdagmiddag 11 mei 2017, tijdens een feestelijke bijeenkomst, het diploma van deze leergang aan de deelnemende bevrachters uitgereikt. Op 1 na hebben alle 18 deelnemers die in het najaar van 2015 zijn begonnen hebben het diploma behaald. 

 

De deelnemers zijn over het algemeen zeer positief over de opleiding. Studeren terwijl daarnaast het gewone werk doorgaat is wel iets waar motivatie voor is vereist. Inholland en het CBRB zijn dan ook zeer positief over de samenwerking en de behaalde resultaten. De tweede groep zal binnenkort de opleiding afronden. 

De opleiding Bevrachter Binnenvaart bestaat uit 10 modules: Introductiemodule; Maritieme topografie; Scheepsbouw en scheepskennis; Logistiek voor de binnenvaart; Financieel management; Nederlands- en Europees recht voor de binnenvaart; Bevrachting voor de binnenvaart; Integrale veiligheid; Resource Management en Onderhandelen.

De start van de vierde groep is in het najaar van 2017 gepland. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Via de link kan men zich voor de opleiding aanmelden en is nadere informatie beschikbaar:
www.inholland.nl/academy/opleidingen/zakelijke-dienstverlening/maritiem/bevrachter-binnenvaart/


Ga naar boven