StartCoronavirus

Coronavirus

Dossier CoronavirusOverzicht steunmaatregelen overheidQ en A

In deze roerige tijden zijn er veel vragen en onduidelijkheden, op deze pagina verzamelen we de meest relevante informatie en links die voor u als ondernemer belangrijk zijn. Het CBRB is bij VNO-NCW / MKB aangehaakt voor de totstandkoming van steunmaatregelen, we zullen u hierover zo goed mogelijk blijven informeren.


Het CBRB houdt zich aan de maatregelen van de overheid in verband met het coronavirus. Het CBRB beschikt over goede digitale middelen om thuis en op afstand te werken en dat houdt in dat de CBRB-medewerkers deze middelen maximaal zullen benutten en de komende periode zoveel mogelijk thuiswerken.
Natuurlijk spant het CBRB zich maximaal in om de continuïteit van het te verrichten werk te waarborgen. Het is wel mogelijk dat de telefonische bereikbaarheid verminderd in deze periode. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om zoveel als mogelijk contact per e-mail met het CBRB op te nemen:
  • Algemene vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Adressen van de medewerkers


Hieronder zijn de artikelen ingedeeld in categorieën, met de nieuwste bovenaan. Het nieuws volgt elkaar in hoog tempo op, het kan zijn dat we daarom artikelen verwijderen wanneer deze niet meer actueel zijn.

Daarnaast hebben we de meest gestelde vragen beantwoord in een Q&A.
Tevens hebben we een overzicht gemaakt van de Steunmaatregelen overheid.


Informatie voor Binnenvaartbedrijven

Economische schade


Financiële problemen


Logistiek


Bemanning


Schip


Juridische vraagstukken


Personenvervoer en het Coronavirus


 

Laatst bijgewerkt op maandag 05 oktober 2020 14:03

Ga naar boven